Efter kirurgi mod overvægt - fedmeoperation

En fedmeoperation kan for mange være en hjælp til et hurtigt og stort vægttab og rigtig mange fastholder vægttabet – Desværre ikke alle. Har du svært ved at fastholde vægttabet efter en fedmeoperation eller er du begyndt at tage på igen? Mange tror, de ikke kan tage på igen efter en fedmeoperation, men det kan man godt og nogle oplever vægtøgning et par år efter fedmeoperationen. Måske du erfaret, at du kan småspise dag af mad med et højt kalorieindhold, eller at du uden problemer kan spise fede og søde madvarer uden de gener, du oplevede umiddelbart efter fedmeoperationen (fedtdiarre/dumping). Måske har du ikke fået ”ryddet op i” de bagvedliggende årsager til din overvægt? Måske lægger du ikke selv mærke til, hvad du gør anderledes, hvis du igen begynder at tage på. Måske oplever du meget skam ved ikke at kunne styre, hvor meget du spiser, eller måske tænker du, at jeg bare skal tage mig sammen. Har du fået foretaget en fedmeoperation er kostanbefalingerne anderledes end for normal slankekost, da bl.a. optag af proteiner, vitaminer og mineraler i tarmen er nedsat, hvilket stiller specifikke krav til kosten resten af livet.

Jeg kan hjælpe dig igennem junglen af råd og vejledning, med individuelt tilpasset mad og drikke som, sikre dig den rette ernæring i passende mængder, uden du øger i vægt.